Godmorgon!

    2010-02-27 / 08:35:02 Publicerat i Familjen  
Det blev ingen sovmorgon för oss idag, vaknade halv 6 av att Engla satt på toaletten och grät. Hon var skitvarm och hade förstås feber. Jag som trodde hon hade klarat sig ifrån att bli sjuk. Emilia har ju legat sjuk i några veckor till och från så nu var det alltså dags för storasyster att bli sjuk. Så idag blir det att stanna hemma hela dagen och krya på oss. Det jag inte kan förstå är hur man kan orka leka och fara omkring med 40graders feber? Jag menar jag skulle ligga helt död. Barn är verkligen fascinerande.

Igår hade jag och barnen en mysdag med min farmor och farfar på ingelsta. Vi åt lunchbuffe och shoppade lite. Det blev bland annat tre par jeansleggings, en kofta, världens sötaste rosa kuvertväska och en hoodie. Visar lite bilder senare. Barnen fick lite gosedjur och småsaker av farmor och farfar dessutom. Engla som älskar hundar blev förstås överlycklig när hon fick välja vilken hund hon ville ha. Nu blir det frukost och väcka mannen i huset.


Världens finaste mormor och Emiliabus. Åh vad jag saknar min mamma. Ska åka upp och hälsa på henne när snönen försvunnit lite mer, jag är lite skraj av mig och vill inte riktigt ge mig iväg 40 mil på dessa vägar.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Vad tråkigt med sjuka barn. Hoppas hon blir bättre snart. Visa gärna bilder, behöver inspiration. Måste handla nya vårkläder jag också!

2010-02-27 @ 10:04:45
URL: http://mammatillenprinsessa.blogg.se/
Postat av: Josefine

haha jaa! vi gjorde vårt bästa! :)

allt bra?

2010-02-27 @ 10:45:09
URL: http://pinksnow.blogg.se/
Postat av: Ida

HAHAHA! Hur ball var inte din mamma i somras när hon sjööng http://www.youtube.com/watch?v=8iXKWSRAv88

2010-02-27 @ 12:23:41
URL: http://fittdjur.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0