Magsjuka..

    2009-07-31 / 11:55:17 Publicerat i Familjen  
.. Min stora tjej har åkt på en magifluensa tror jag, hon vaknade klockan 6 imorse och sa att hon mådde illa, följt av en skur med spyor i sängen. 6 på morgonen är jag inte direkt på topp för att torka spyor. Sedan har det fortsatt hela morgonen. Stackars barn. Så nu väntar vi andra på att åka på samma sak. Det värsta är nog om Emilia åker på det också, hon är ju så liten.

Nu har jag varit nere i affären och inhandlat en massa olika tidningar åt hela familjen eftersom vi tvingas sitta inne hela dagen och förmodligen hela morgondagen med. Blä.



When you can live forevere, what do you live for?

    2009-07-30 / 10:57:22 Publicerat i Obsession  
Jag vill ha 20 November nuuuuuuuuu nuu nuu nuu!!
New moon har världspremiär då, Aw! (Det är alltså uppföljaren till Twilight filmen för dem som missat det)
Det verkligen kliar i fingrarna på mig när jag tänker på hur länge jag väntat på denna film, jag blir som helt i extas. Twilight är utan tvekan världens bästa film och jag har stora förhoppningar på de kommande filmerna med. Tror jag sett Twilight 25 ggr och då överdriver jag inte! För de knäppa människorna som ännu inte sett Twilight så har jag bara en sak att säga; GÖR DET NU! & Har ni heller inte läst böckerna av Stephannie Meyer, så måste ni göra det med.

Finare Kärlekshistoria får man leta efter. Edward Cullen säger jag bara, mygosh. 


Här kan ni se lite av Twilight filmen:


something new

    2009-07-29 / 11:26:25 Publicerat i Vardagslyx  
Nästa vecka ska vi förhoppningsvis skriva på ett kontrakt på ett radhus som vi ska köpa, yey.
Så underbart på sommaren, grilla och sitta på uteplatsen. Åh.

Semester kallas det...

    2009-07-29 / 11:23:02 Publicerat i Familjen  
... och en av anledningarna till att jag inte haft tid till bloggen.
Vi har ju som sagt varit i Halmstad en vecka. Kom hem i lördags kväll, även om inte vädret erbjudit stekande sol så tycker jag ändå vi haft skapligt tur med vädret, några vändor till tylösands strand har det trots allt blivit av och några dagar på olika äventyrsland runt om i Halmstad. Jag älskar Västkusten, finaste delen i sverige. Havet är så jäkla härligt och deras sandstränder. Och så har vi ju varit i Danmark också, det får vi ju inte glömma.

Igår kväll var Bästis Tess här, vi delade en flaska vin och en flaska martini. Mycket skitsnack och en hel del skratt. Sedan vinglade tessan hem på min cykel och jag slocknade samma sekund i soffan.


Ikväll ska vi hem till svärfar och äta god mat. mycket trevligt.



































Thinking about you

    2009-07-14 / 16:46:34 Publicerat i Vardagslyx  




(btw, ni suger på att kommentera)





Det var väll fan på tiden

    2009-07-14 / 16:36:21 Publicerat i Vardagslyx  
Ja, nu är det dags för mig att ta körkort.  Jag kan inte vara såhär handikappad länge till. Så himla tråkigt att behöva gå eller åka buss så fort inte Robin är hemma.
Det är ju inte precis så att man ger sig ut på långfärd med buss liksom. Nähedu.
Helens Körskola, here i come.





.


en juli natt någonstans i sverige

    2009-07-14 / 13:55:13 Publicerat i Fest  



20090714

    2009-07-14 / 11:13:48 Publicerat i Vardagslyx  
vad gör man på en tisdags morgon? Projekt garderob såklart. Jag blir tokig för jag kan inte riktigt klura ut hur jag ska få plats med alla kläder, gud vad jag vill ha en stor garderob. jag har flyttat runt på allting om och om igen för att få så bra struktur på allting. Ett stort världsproblem, jag vet.

time to go to bed

    2009-07-14 / 00:26:32 Publicerat i Vardagslyx  










sov gott



&

dröm sött.












för det ska
jag minsann.









sunday, not sunnyday.

    2009-07-12 / 12:44:36 Publicerat i Vardagslyx  
Robin tog med mig på middag och bio igår, det var hur mysigt som helst, tack älskling! Vi åkte först till Texas longhorn på kungsgatan där jag beställde in en ladies med bakad potatis. Maten var hyfsat god men inte för det priset, då föredrar jag nog bacchus planka faktiskt, dessutom var det alldeles för trångt där inne. Vi fick sitta vid samma bord som andra par, så det kändes lite obekvämt faktiskt, vi satt nästan i knät på varrandra och jag tror inte att någon av oss uppskattade att sitta så nära varandra, man kände ju att man knappt kunde prata om någonting eftersom det blev så intimt med dom andra, även om jag hade viskat fram samtalen till robin så hade de andra uppfattat vad jag sa precis lika bra som robin. Så ett stort minus för det till Texas longhorn. Annars var det väll okej, antar jag. Sedan begav vi oss till filmstaden & kollade på Män som hatar kvinnor, skitbra. Rekomenderas väl.  En mysig och avslappnad kväll med älskling, precis vad jag behövde.


Nu ska jag vika tvätt, hänga tvätt, stryka tvätt, diska, städa, torka golv och allt annat roligt vardagsgöra som tyvärr måste göras. Och sen ska vi åka och titta på robins nya motorcykel som han ska köpa idag.

Typiskt söndagar.

I want to make you feel beautiful

    2009-07-11 / 10:22:39 Publicerat i Familjen  

tadadaamm, lördag! Vilket innebär ledighet och fyrverkerier, iallafall om man frågar mig. Frågar man däremot min stora dotter så svarar hon förmodligen att lördagar innebär lördagsgodis med ett stort smajl på läpparna och skinande ögon. Tänk att en liten godispåse kan göra så mycket lycka, och att dessutom få plocka ner sitt eget godis helt själv i påsen kan göra ännu mer lycka. Barn är så fruktansvärt lätt roade och det är ju så kul att se hur små saker kan betyda så mycket, som att åka spårvagn eller se en polisbil med sirenerna igång. Små vardagssaker som vi vuxna inte ens reagerar över, men som fascinerar dom små liven så otroligt mycket. Barn är en stor inspirationskälla enligt mig och jag skulle kunna titta på mina barn hela dagarna igenom bara för att se hur de förändras från dag till dag och man lär sig verkligen något nytt om dom varje dag. De är fantastiska små liv och det finns inget som gör mig lyckligare än att få se dom utvecklas från dag till dag. Dom är så fina. Mina allt.



Thank god its friday

    2009-07-10 / 14:16:36 Publicerat i Familjen  
Sjuk underbart. Bara en vecka kvar tills vi drar till Halmstad - Tylösand.. yesyes. Så himla skönt det ska bli att spendera en vecka på västkusten, där är sverige som finast på sommaren. me like.

Imorgon ska jag och älskling göra något roligt på tu man hand, ingen aning om vad det blir ännu, det är en överaskning från Robins sida. Spännande! Barnens farmor ska komma hit och se efter barnen en stund. Myspys.

Robin är världens bästaste, finaste, charmigaste, sexigaste kille på denna jord, och vet ni vad det bästa är? Han är min. So You can´t have him!



en liten Engla

    2009-07-10 / 14:04:23 Publicerat i Familjen  





åh mammas bebis, så liten hon var... :)

Dresses are a girls best friend

    2009-07-09 / 00:02:13 Publicerat i Shopping/Tips  

Stylebystars.com har helt fantastiska klänningar (varning för ha-begär)


Stylebystars.com 599:-



stylebystars.com 499:-



stylebystars.com 449:-


Även Nelly.com har små guldgruvor.



Nelly.com 329:-



Nelly.com 349:-




Jag älskar verkligen klänningar, jag kan nästan höra dessa skrika efter mig. Det finns inget finare än en riktigt fin klänning och ett par snygga pumps. Åh, det är så jag. Det kliar förståss i fingrarna på mig, samtidigt som jag vet att jag måste stå emot frestelsen, känns som om jag tömt min klädkassa flera gånger om, på mer än vad den innehåller redan. Jag borde inte. Fast man kan ju inte ha för många klänningar? För vad gör det om hundra år ifall jag köper bara en till klänning fast att jag inte borde? Precis, ingenting. Jag är trots allt värd det, iallafall den första.


shes all that

    2009-07-08 / 17:40:45 Publicerat i  
min bästaste tess är här och vi ska äta pizza som hon är påväg att hämta, vi är båda två pojkväns fria idag och har spenderat hela dagen med att dricka kaffe och snacka skit, det finns ingen som hon, ingen som man kan vara sig själv med på alla sätt och vis, det finns inget hon inte vet som jag vet och för det älskar jag henne med hela mitt hjärta, min bästa vän.




its about time

    2009-07-07 / 09:26:27 Publicerat i Vardagslyx  
godmorgon, idag skiner jonna på nytt. Sura miner har vi suddat bort idag. Ny dag, ny tag.

because i can be whatever i wanna be

    2009-07-06 / 16:02:11 Publicerat i Familjen  
jävla piss väder, men vad bryr jag mig? Jag hade inte tänkt sola oavsett, det är bara det att detta väder får mitt huvud att dunka, jag är väderkänslig, men egentligen är jag alldeles för trött för att gnälla, eller att ens bry mig. Eller kan det bero på att jag spenderade natten framför datan, hm, hur som helst är jag trött och grinig, jag vill att min pojkvän ska komma hem från jobbet, hålla om mig och säga att jag är sexig i hans alldeles för stora sverigetröja. Säga att jag är söt i en oborstad tofs mitt på skallen, att det inte gör något att jag inte orkat raka benen idag och att mitt osminkade fejja faktiskt klär mig. Jag orkar inte göra ett skit idag. Jag är för trött för att ens bry mig, nämnde jag det? Den här dagen suger. Blah.




Älskling skrev på min arm med chokladsås :)

050705 my baby grown up

    2009-07-06 / 11:40:34 Publicerat i  


4 år, herregud, 4 år! Vart försvann åren?
Det var ju typ igår hon låg där i våra famnar och sov som den lilla bäbis hon var. Aw.

Mammas baby grown up to fast.














boy you came around and you knocked me down

    2009-07-06 / 11:07:06 Publicerat i Kärlek  


I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in, and knocked me on my face
Feels like I'm in a race
But I already won first place


my man <3



RSS 2.0