så var det måndag igen...

    2009-08-31 / 11:22:14 Publicerat i Vardagslyx  
och idag tycker jag att det är höst ute.. därför tänker jag ta på mig stövlar. Jag tycker verkligen om hösten, efter att ha svettat sig igenom hela sommaren, oavsett om man inte haft en tråd på kroppen. Så är det faktiskt skönt när man börjar få ta på sig mysiga koftor, stövlar, stickat och så kunna sminka sig utan att sminket rinner av tillsammans med svetten. Ja hösten är mysig på många sätt, när det börjar bli mörkt och man kan tända ljus hemma och göra det extra cosy ;)

Nu borde jag ta och fixa till mig lite, för snart kommer Maria och hämtar upp mig och Emilia.

Puss och kram.






TGIF

    2009-08-28 / 08:57:50 Publicerat i Shopping/Tips  
Åh vad jag älskar fredagar, Engla är ledig från dagis, ingen stress på morgonen, bara mys vid frukostbordet. En härlig start på helgen. Det är så mysigt att bara få vara ledig på fredagar och mysa med sina små söta trollungar. Imorgon ska vi stockholm, JAG ska övningsköra dit, iih, känner att jag börjar få lite grepp om det här med körning nu, tycker bara att det är lite mycket att hålla reda på, men det är väll en vanesak. Hoppas jag kan ta körkortet till November i alla fall. Det ska nog inte vara några problem. Jag har hört att jag är duktig ;)

Somsagt, stockholm imorgon, en hel dag. På söndag ska jag träffa söta Maria, som dessutom äntligen är gravid offentligt nu, så himla roligt, en liten bula på magen börjar titta fram också, det är så fruktansvärt guligt när andra är gravida, det ser så kvinnligt och vackert ut, även om jag själv tyckte jag såg ut som en valross när jag var gravid. I alla fall, en otroligt härlig tjej det där, STORT grattis igen för tiondegången till er.

På tal om något helt annat, gjorde en liten beställning från H&M igår till min stora tjej, ett par jeans, en kofta och en t-shirt. Notan slutade på närmare 600 spänn. Alltså det är ju faktiskt dyrt för en 4årings kläder, med tanke på att det är från H&M.


jag ser det regnar, det var ju ovanligt, hurra.

    2009-08-26 / 13:57:01 Publicerat i Shopping/Tips  
regn regn regn. Det är just sånnahärna dagar som inte är bra för min ekonomi. Dumma dumma webb-butiker. Varför ska dessa existera? Det kan inte vara bra för någons ekonomi.


Igår blev jag även då några sedlar fattigare. När allt det där som man "måste" ha tar slut samtidigt så blir man ju så irriterad. Som exempelvis foundation, schampoo, balsam, rengöring, ansiktskräm som nu fallet var för mig igår. För just dom sakerna är inte speciellt roligt att lägga pengar på. Det kan man ju inte direkt påstå.

Men det finns ju faktiskt en positiv sak med regnet, och det är ju att man har mer lust till att ta tag i dom där roliga sakerna som att städa, tvätta & dammsuga. Wiho.


Foundation ala Clarins  (Underbar)




Schampoo & Balsam från Tigi





yesyesyesyeeeees

    2009-08-20 / 11:50:54 Publicerat i Vardagslyx  
Jag fick mitt körkortstillstånd idag! Wiho, nu jävlar blire åka av! =)


"Du behöver ju inte säga att du pillar på en blomma"

    2009-08-18 / 15:27:39 Publicerat i Kärlek  



Min bästis är Åh! så söt när hon är full =)





Och så gör hon jätte roliga grejer med armarna när hon ska beskriva saker, det är sjukt underhållande att se henne i icke nyktert tillstånd. My lovely.



()

hey, long time, no see

    2009-08-18 / 08:23:39 Publicerat i Vardagslyx  
Vaknade av att Emilia låg och gnällde i spjälsängen, (vilket hon faktiskt väldigt sällan gör, eller nja faktiskt aldrig) och upptäckte då att hon hade feber :( Stackars liten. Och nu måste jag ändå tvinga ut henne för att lämna storasyster på dagis. Men det kanske går över lika fort, barn är ju lite speciella, blir ju oftast inte lika dåliga som oss vuxna, men ändå.

Mina planer för dagen  förändrades ju ganska snabbt då, Hade planerat att träffa Ida på stan & fika och spana in affärer, Vill sågärna gå in och kika in en affär som Ida berättade för mig om, där det finns princess saker, Åh :)
Men jag hoppas att Ida tar sig hit och dricker lite kaffe med mig i alla fall, var alldeles för länge sedan nu.

Nu blir det kaffe innan dagislämning.

OMGOMGOMG

    2009-08-12 / 13:38:09 Publicerat i Musik/Filmer  

because i love love

    2009-08-10 / 18:04:46 Publicerat i Musik/Filmer  
Som den romantiker jag är, älskar jag såklart allt med kärlek. Och eftersom jag har världens sämsta dag idag så vill jag bara slänga mig i soffan och kolla på en riktigt bra film som väldigt gärna får innehålla kärlek. Men har ni förslag på andra bra filmer får ni gärna dela med er av dem också. Ha en fin kväll allesammans.

Här kommer tips på mina favorit filmer: (HÖGA REKOMENDATIONER)

1. Twilight (of cours)


2. The Nootebook


3. A Walk to remember



4. The Holiday (Jude Law är så förbannat jävla het i den här filmen)


5. Pirates of the Caribbean


#"?!@£!!!!!! Skit

    2009-08-10 / 17:08:49 Publicerat i Vardagslyx  
Faaaan.... Jag kom inte in på skolan jag sökt till, för många sökande... baah.
Hela min höst, hela min planering, hela mitt allt, förstört. Fan. Fan. Fan.






sherrybaby

    2009-08-05 / 13:10:25 Publicerat i Musik/Filmer  


gammal, men ack så bra.
cry like a baby

Hjälp?

    2009-08-04 / 09:29:00 Publicerat i Shopping/Tips  

Någon som vet hur det fungerar att beställa kläder från ASOS? Vad kostar frakten? Är det någon tull avgift? Hur är storlekarna? Hjälp uppskattas mycket.






Har jag någonsin berättat hur mycket jag älskar klänningar & high heels? Åh.
RSS 2.0